(VALKOINEN ALBUMI) 11.9.15.

Aiemmin Julma Henrinä tunnettu ja muun muassa Eurocrack –duosta tunnettu Julma H julkaisi tänään uuden albumin, joka kantaa myös nimeä “Julma H”.

"Tuntuu hyvältä taas vähän kuoriutua vanhoista nahoista ja saada uutta kamaa pellolle. Tää valkoinen albumi on kevyt ja lepposa osa musta. Voispa olla näin hyvällä fiiliksellä ku tällä levyllä joka päivä", kommentoi artisti itse uutta materiaalia.

Julma H -levyn on tuottanut RPK (Eevil Stöö, Eurocrack, Ceebrolistics), ja kappaleita on tehty yhteistyössä muun muassa DJPP:n ja Kuben kanssa. Albumi julkaistaan Mörssin, Fullsteamin ja Sonyn yhteisjulkaisuna. 

Alunperin Julma Henri astui yleisön tietoisuuteen Julma-Henri & Syrjäytyneet yhtyeen keulahahmona, ja hän on julkaissut uransa aikana yli kymmenen julkaisua. Henri on tehnyt yhteistyötä useiden suomirap-artistien, muun muassa Asan, Eevil Stöön, Laineen Kasperin, Jujun, Steen1:n ja Jontin kanssa.

RPK:n tuottamat “Kutsu” EP (2010) ja ”HENRI” (2011) olivat ensimmäiset Julma Henrin ja RPK:n yhteiset tuotokset. Vuonna 2012 kaksikko perusti Eurocrack –duon, joka on julkaissut “Euro Crack” EP:n, ja pitkäsoiton “HUUME” (2013).

Kuuntele: http://bit.ly/2gLIgGH

CD / LP: http://www.morssi.com/

MÖRSSI RECORDS